The Voice - Szabó Kimmel Tamás kiütötte Tillát a nyeregből

Élete lehetőségét kapta meg Szabó Kimmel Tamás, aki a The Voice – Magyarország hangja műsorvezetőjeként bizonyíthatja, nem csak színészként állja meg a helyét.
Szabó Kimmel Tamás a Made in Hungária című filmben lett országosan ismert, Fenyő Miklóst alakította a zenés mozifilmben. A Nemzeti Színház társulatának a tagja fiatal kora ellenére a színészek álmát, Hamletet már idén eljátszhatta.
A kaposvári származású színész információink szerint nagyon boldog volt, amikor megkapta a lehetőséget a TV2-től, így feltehetően hasonlóan eddigi karrierjéhez, sok dolgot már élesben, a kamerák előtt tapasztalhat majd meg – csakúgy, mint színházi karrierje során. Rémes volt az a tudat, hogy én mennyi mindent először a színpadon éltem meg, és csak azután a való életben – mondta ezzel kapcsolatban a hvg.hu-nak, és magánéleti drámájáról is beszámolt.
– Tizenkét éves voltam, amikor elváltak a szüleim, bennem akkor dőlt össze a világ. Egyik nap még egy család voltunk, másnap pedig már nem. Utána újra összeházasodtak, de bennem akkor az már semmit sem változtatott meg – mondta a TV2 új tehetségkutatójának műsorvezetője.