The Voice Magyarország hangja 2012 - Első adás

Végre elindult a The Voice – Magyarország hangja 2012. Az első adásban a Mesterek választottak maguknak csapattagokat. Az első meghallgatáson 11 énekes mutathatta be produkcióját, de nem mindenkinek sikerült Mestert találnia!

Bakonyi Zsoltért hárman jelentkeztek Zsoltért. Caramel nem jelentkezett érte és jelezte, hogy sokat kell még dolgozni a sikerért. Zsolt végül Malek Andreát választotta, aki először nyomta meg a gombot.
Pleszkán Écska zenével és bábkészítéssel foglalkozott előtte. Édesapja dzsessz-zongorista volt, aki idejekorán meghalt. Mező Misi jelentkezett be először érte és jelezte, hogy ne, csak a dal hanem a lány is tetszik neki. Később Caramel és Somló is jelzett a gombbal. Egyedül Malek Andi nem jelentkezett. Caramel örült, hogy kiragadta a maga kis világából az energiájával. Andi szerint technikailag kevés volt. Écska végül Somló Tamást választotta, aki szerint jó volt, de még jobb lesz vele.
Rúzsa Annamária húga sikere után úgy döntött, hogy Ő is belevág a popbizniszbe. Sokáig nem nyomta meg senki a gombot a mesterek közül. Végül ez így is maradt. Misi szerint volt egy rész ahol hamis hangot énekelt és utána összeomlott. Mindannyiuk szerint nem volt átütő. Rúzsa Magdi kint ejtett könnyeket testvéréért.
Mind a négyen megfordultak Gájer Bálintért, aki Maroon 5 – Moves Like Jagger számát adta elő Swing stílusban. Kiderült, hogy Mező Misi és Caramel is ismeri Bálintot. Bálint Andit és Caramelt nevezte meg, akik szimpatikusak neki. Végül Andi is egyetértett abban, hogy Caramel csapatába jobban illik Bálint.
Szécsi Saci gyerekkora óta énekes szeretett volna lenni. Amy Winehouse – Back to Black számát hozta el a Mestereknek. Mind a négy mester megnyomta a gombot, mert kíváncsi volt Sacira. Volt közülük aki meglepődött fiatalságán és esetlennek találta a színpadon. Saci végül Somló Tamást választotta, mert szerinte tőle tanulhat a legtöbbet.
Szécsi Böbe következett, aki a Your Song-ot hozta. Amikor megfordultak a Mesterek igencsak elcsodálkoztak. Mintha az előző lány állt volna a színpadon (Saci). Somló természetesen azzal érvelt, hogy nála van már a testvére a választáskor. Böbe végül Misit választotta.
Hollai Ádám merész hajjal vágott neki a meghallgatásnak. Jamiroquai – Virtual Insanity számát adta elő. A Mesterek hallgatták, miközben Ádám betáncolta a színpadot. Egyikük sem nyomta meg a gombot, de miután megfordultak mindannyian egyetértettek abban, hogy elszúrták. malek szerint nem kell félteni Ádámot.
Karai Anna már rendelkezik zenekarral, de úgy döntött kipróbálja magát a The Voice-ban is. Paramore – Crushcrushcrush dalát adta elő. Mindaddíg, amíg nem üvöltött bele a mikrofonba egyik mester sem volt rá kíváncsi! Amint beleordított Misi már nyomta is a gombot. Somló nem volt egyedül kíváncsi az extrém lányra. Misi nagyon remélte, hogy a “negatív balerína” Őt választja, de Caramel lett a befutó a lánynál.
Wonder Tracy úgy döntött, hogy a felnőtt ipar után kipróbálja magát a The Voice-ban  is. James Ingram – Just Once száma nem győzte meg a mestereket, mert egyikük sem fordult meg. Caramel azt hitte, hogy férfi énekel és igencsak elcsodálkozott.
Schwartz Dávid örül annak, hogy nem láthatják Őt a mesterek és csak az énekhangja alapján ítélik meg. Szűcs Judith – Mit tegyek, hogy érezd dalára Mező Misi nyomott rá először. Malek Andrea és Mező Misi volt rá kíváncsi végül. Dávid Malek Andreát választotta a The Voice mesterének. Mező Misi szerint jó helyre került Dávid.
Mohamed Fatima a fekete vonatból visszatért, hogy L. L. Junior után Ő is befusson a magyar piacon. Annak ellenére, hogy rengeteg színpadi rutinnal rendelkezik még így is izgult. Caramel Szállok a dallal számát adta elő, talán nem véletlenül. Caramel az első sor után már megnyomta a gombot. Végül mind a négy mester megnyomta a gombot. Caramel bevallotta, hogy a Fekete Vonat hatására kezdett el énekelni. Fatime is Őt választotta mesterének!
Az első The Voice adás után Caramel 3, Somló és Malek 2, Mező Misi 1 énekessel rendelkezett. A The Voice meghallgatás a jövő héten folytatódik!