The Voice TV2 - A Voice Mesterei igazi akcióhőssé váltak

Pedig még el sem kezdődött! Máris összekaptak a The Voice zsűritagjai. Mező Misi megsértődött, amiért Caramel kapta a motoros szerepet. A The Voice Mesterei igazi akcióhőssé váltak: Malek Andrea falon futott, Mező Misi leugrott egy ház tetejéről, Molnár Ferenc Caramel pedig beleszaltózott egy medencébe. Természetesen mindezt csupán a műsor beharangozója kedvéért, és a kisfilm készítői gondoskodtak arról is, hogy mindegyik zsűritag megússza ép bőrrel. Mező Misit mindig is vonzották az extrém dolgok, így borzasztóan élvezte az akciójelenetek forgatását.
Sok mutatványt be akart vállalni a kaszkadőrök helyett, még az is megfordult a fejében, hogy a 15 méterest ugrást is maga csinálja meg, ám végül mégis a profikra bízta.
Elárulta, sok jelentből csak a móka kedvéért repetázott.
- Édesanyámat mindig az őrületbe kergettem, amikor tízévesen kimásztam a tetőre és a kémény mellett ülve integettem, ő meg csak a fejét fogta mindig - emlékezett vissza a TV2 Mokka című műsorában az énekes.
A Magna Cum Laude frontembere azt is bevallotta, hogy megsértődött, amiért a motoros szerepet Caramel kapta, hiszen az énekes évek óta nagy hódolója a vasparipáknak.
Bár nem csak a kisfilmben kellett új szerepben kipróbálnia magát, hanem maga a műsor is kihívások elé állítják mind a négy mestert, az énekes egyáltalán nem feszült.
Sosem voltam az az előre megtervezős fajta, inkább csak sodródom az árral. Majd az adott pillanat dönti el, mi az, ami szíven talál - árulta el. Mező Misi az egész Voice versenyt egy nagy bulinak fogja fel, és nem véresen komoly munkának, de úgy tartja, az különösen fontos, hogy kellőképpen őszinte legyen a jelentkezőkkel, akik szinte meztelenre vetkőznek előttük a színpadon.
Az énekes kollégájával példálózott, szerinte olyan emberekre lenne szükség, mint Caramel, aki valóban tehetséges és nem tűnt el a süllyesztőben a tehetségkutató műsor végeztével.