Magyarország hangja The Voice - Újabb ismerős arc a The Voice színpadán Veres Mónika

Számos ismert énekes gondolta már eddig is úgy, hogy a televíziós tehetségkutatók hozhatják meg számukra a nagy áttörést. Így vannak ezzel azok az előadók is akik a Tv2 The Voice Magyarország hangja című műsorában próbálnak szerencsét.
Színházi szerepeket, lemezeket és olykor slágerlistás dalokat tudhatnak maguk mögött, mégis a tehetségkutatóktól várják a nagy robbanást egyes énekesek.
Vannak akik már országos ismertségre is szert tettek, ennek ellenére úgy érzik, hogy a legnagyobb dobás kimaradt az életükből. A televízió nagy nyilvánosságának köszönhetően akkora reklámot kapnak a bejutó énekesek, melyet hosszú évek kemény munkájával érnek el, vagy nem érnek el mások. Így a már megismert hangok és arcok is vállalkoznak arra, hogy ezt az utat járva nyissanak meg maguk előtt olyan ajtókat, melyek eddig zárva maradtak.
A műsor előző szériájában remek példa volt erre a Fekete vonat kiváló énekesnője Mohamad Fatima, akinek továbbjutása nem is volt kérdéses. A Bors információi szerint a következő adás például egy eddig tinisztár nyilvántartott énekesnő is kísérletet tesz majd arra, hogy neve még ismertebbé váljon. Ő pedig nem más, mint Veres Mónika (26), akit a nagyközönség Nika néven ismerhetett meg annak idején.
A hölgy a mesterek számára sem ismeretlen, kérdés, hogy a hangja alapján felismerik-e majd őt, akivel már többen együtt is dolgoztak.