The Voice - Ötödik meghallgatás

A The Voice mesterei az ötödik meghallgatáson is tovább gyűjtötték a tanítványokat. Minden mester csak 12 tehetséget választhat a csapatába és egyre kevesebb hely kiadó a The Voice-ban! Torzsa Gabriella csak akkor volt hajlandó megmutatni az arcát, ha valamelyik mester megfordul. Minden bátorságát összeszedte, hogy azt csinálhassa amit szeret. Kispál és a Borz – Csillag Vagy Fecske dala először Malek Andreát varázsolta el. Mező Misi nem fordult meg egyedül Gabira. Caramel szerint már az első percben lehetett érezni, hogy különleges. Malek örült, hogy ilyen harcos dalt hozott és harcostársának tekintette. Gabi végül Malek Andreát választotta. Caramel szerint nincs még kész a lány, de ami zsigerből jön az nagyon jó.
Solt Klaudia 19 évesen Oroszlányból érkezett. Édesapja munkanélküli és nehéz sorból érkezett. Bakonyi Zsolt a jó barátja, aki az első meghatáson jutott be a The Voice-ba. Blues-Jazz Summertime nótájára Caramel vevő volt és az elején megfordult. A vége felé Mező Misi is kíváncsi lett Klaudiára és szintén megfordult. Misi szerint túl sokat hajlított és nem volt elég jó a dal közepéig. Ott visszább lépett és akkor tetszett meg neki. Caramel szerint egy gyémánt, akit csiszolni kell és Klaudia Őt választotta.
Csuvár Dorina öntörvényűnek tartja magát és ezt a külsőségekben is megmutatkozik, Motorral és bőrszerkóban érkezett a meghallgatásra. Guns N’ Roses – Sweet Child O’ Mine dalát hozta el a mestereknek, de egyedül Mező Misi gondolkodott azon, hogy megforduljon.  Somló szerint sematikus volt, de átjött, hogy énekel. Misi azt várta volna, hogy több energia jöjjön át. Caramel szintén a csodára várt…és Dorina is. Sajnos egyik mesternek sem kellett.
Győrfi Kata rádiós műsorvezető, Nem tanult énekelni, de ez felszabadítja. Aretha Franklin – Think dala nem győzte meg a mestereket. Lábas Viktória Jassie J – Price Tag dala sem aratott sikert, Caramel szerint túlspirázta a dalt.
Olasz Csaba 25 évesen Kecskemétről érkezett a The Voice színpadára. Musical stúdióban dolgozott 5 évig és beleszeretett a színpad világába. Roy és Ádám : Az én órám másképp jár!  dalára Malek Andrea és Caramel fordult meg. Andrea szerint jó a ritmusérzéke és jól adja át az energiát. Caramel a végső hanggal érezte azt, hogy küzdeni jött és ez nagyon tetszett neki. Misi musicalesnek érezte és ez nem tetszett neki. Bár Caramelt remek énekesnek tartja, de mégis inkább Andit választotta.
Bogáth Emese 31 évesen már megismerte a rivaldafényt TV2 Popsztárok című műsorában tűnt fel először és szerepelt a Sugar & Spice zenekarban, majd 2010-ben vesebeteg lett és abba kellett hagynia a karrierépítést. Úgy érezte, hogy most jött el az ideje annak, hogy újra színpadra álljon. Jazz + Az – Csepp a tengerben dalával készült a The Voice-ra. Sajnos egyik mester sem fordult meg. Misi úgy érezte, hogy nem volt biztos magában és túl nagy falat volt ez a dal számára. Caramel azt érezte, hogy haragudott a dalban, amiért nem fordultak meg.
Zoboki Balázs séf gyakornok, de mérnök-informatikus akart lenni. A zene is foglalkoztatja, zenei iskolába járt. Mező Misi és Somló Tamás fordult meg. Mezőnek és Somlónak is nagyon tetszett. Caramel önmagát látta benne. Malek dicsérte, hogy milyen tisztán énekelt. Misi az öltözködését akarta megreformálni, ha Őt választja. Talán ettől rettent meg Balázs, mert Somlót választotta.
Molnár Traján Krisztina étteremben dolgozott a családjával, de énekléssel szeretne foglalkozni. Otthon van 2 éves kislányával, de szeretne visszatérni a zenéhez. Madonna – Papa Don’t Preach dalát énekelte Krisztina, miközben végig remegett a mikrofon a kezében. Nem sikerült meggyőznie a mestereket sem. Misinek nagyon tetszett, hogy írással közelíti meg a zenét, Caramel több finomságot várt volna. Malek azt érezte, hogy nem terhelhető a hangja, de tetszett neki.
Schweitzer Dóra közgazdász jogásznak készült és 2 évig próbálta is, de úgy érezte, hogy neki énekelnie kell. Magának szeretne leginkább bizonyítani, hogy meg tudja csinálni. Eric Clapton – Change The World dalára Malek Andi nyomta meg a gombot a szám közepén és Ő maradt egyedül. Andi nagyon örült a helyes lánynak és a hangszínét dicsérte. Caramel egysíkúnak és bizonytalannak találta.
Nádor Dávid sokáig Argentínában élt és csak 20 évesen jött haza. 8 éve, hogy új barátokat kellett szereznie. Van egy kislánya, de nem él együtt a család, sokan mondták már neki, hogy félvállról veszi a dolgokat. R Kelly – I Believe I Can Fly dalára Misi, Caramel és Andi is szinte azonnal megfordult! Somló csak kis késéssel követte őket, Dávidra mindannyian kíváncsiak voltak! Misi szerint intelligensen énekelt, fesztelenül. Caramel úgy érezte, hogy megtörtént a csoda nem kellett figyelnie semmire. Andi befogadta az érzelmeket, amit átadott a dallal. Dávid Malek Andit választotta.
Jövő héten az utolsó The Voice meghallgatáson már csak pár hely kiadó! Caramelnek 9 , Mező Misinek 10,  Malek Andinak 11 és Somló Tamásnak 11 versenyzője van!