The Voice Magyarország hangja - Indul a box!

Ökölvívó ringre emlékeztető díszletek között párbajoznak péntektől a The Voice következő adásaiban a tehetségkutatóban meghallgatások után tovább jutott versenyzők. A műsorkészítők különleges, kegyetlen és drámai párbajokat ígérnek.

A meghallgatások után valamennyi mesternek tizenkét-tizenkét versenyzője van, az éldő adásba azonban már csak hatan-hatan jutnak tovább. A versenyzők párban énekelnek majd, és a mesternek kell majd döntenie arról, melyiküket juttatja tovább. Malek Andrea, Caramel, Somló Tamás és Mező Mihály valamennyi versenyzőjét segíti a párbajokra való felkészülésben. Somló, aki jól érzi magát a műsorban, s miként megjegyezte, "A fülem ízlése kapott egy megtisztelő felkérést",  a további adásokkal kapcsolatban megjegyezte, hogy ebben nagy zenei társasjátékban a részvétel a fontos, senki ne omoljon össze, ha nem jut tovább. S gondoljon arra, hogy az ő döntése volt a jelentkezés, senkinek nem tehet szemrehányást az esetleges kudarc miatt. 
A műsorkészítők meglehetősen magabiztosak, a kreatív producerek szerint magasra tették a mércét a tehetségkutató műsoroknak, szerintük például a The Voice összes kiesője érdemes lenne arra, hogy egy másik tehetségkereső műsor döntőjébe bekerüljön. 
Kérdés persze, mit szólnak e kijelentéshez az ellenlábas X-Faktor kreatív producerei.