The Voice 2012 - Caramel és Malek Andi mindig átbeszélik a történéseket.

Caramel lett a TV2 The Voice című tehetségkutató műsorának az egyik mestere. Az énekes a Like magazinnak mesélt mestertársairól, a forgatásokról, valamint arról, hogy mostanában nincs ideje magával és a szívével foglalkozni. A mestertársaimmal mindig átbeszéljük a történéseket. Annak nagyon örülök, hogy mi ennyire jóban vagyunk. Misivel sokat nevetünk, viccelődünk, Andival néha szoktunk "lelkizni" is, de Somló Tamással is rendszerint megtaláljuk a közös hangot - mondja Caramel, aki az utóbbi időben keveset alszik.
Nagyon sokat forgatunk, emellett pedig próbálom a saját dolgaimat is intézni, illetve készülök a december 7-i nagykoncertemre is, amelyre a Budapest Sportarénában kerül majd sor. Amellett, hogy ekkora csarnokban még sosem léptem fel önállóan, számomra az is új lesz, hogy szimfonikusokkal zenélek együtt. A Like magazin újságírójának arra a kérdésére, hogy mi van a lelkével azok után, hogy szakított szerelmével, Hiennel, Caramel a következőket válaszolja:
Jól vagyok. Nem tartjuk a kapcsolatot, ami talán jobb is így. Összeszedtem magam minden tekintetben, elfogadtam ezt a helyzetet, és megyek tovább.