The Voice Magyarország hangja - Caramel most még bizakodik

A Megasztár második szériájának győzteseként vált népszerűvé. Molnár Ferenc Caramel akkor sok hasznos dolgot hallott és tanult a zsűri tagjaitól. Most mesterként válogatja ki és segíti csapatának tagjait a The Voice - Magyarország hangja tehetségkutató versenyében.
Sajnos a pop világában gyakran fontosabb a külső, mint a hang. Számtalan olyan példát mutatott már a kamera, amikor a válogatón a színpadra lépő, amúgy is zavarban lévő jelentkezőre sajnálkozva pillantott a stúdió közönsége meg a zsűri. Tehát eleve hátránnyal indult. A The Voice esetében éppen fordított a sorrend. Először hallom, és csak azután látom az előadót. Rengeteg a tehetség, és egyre fiatalabbak, képzettebbek - mondja Molnár Ferenc Caramel, aki korábban megélte mindazt, amin most a versenyzők mennek keresztül.
Most megtudhatom, mire vagyok képes ebben a helyzetben. Egyébként maximalista vagyok, de csak magammal szemben. Ígérem, hogy a csapatom tagjait nem hajszolom túl, ellenben nagyon odafigyelek rájuk. Ők lesznek most a rám bízott, szeretett csemetéim. Ha gyerekem lenne, őt is biztosan kényeztetném.