The Voice Magyarország hangja - Második adás összefoglalója

A The Voice Magyarország hangja első adásában már gyűjtöttek maguknak versenyzőket a mesterek. A második adásban folytatódik a meghallgatás, 12 versenyzőt kell találniuk. Berkes Olivér és Berkes Gabriella, fiú és anya együtt jelentkezett a The Voice-ba. Gabi már befutott énekesnő volt a ’80-as években és  most újra próbálkozik. Olivér először bontogatja szárnyait a színpadon. Stevie Wonder – Superstition dalával Caramelt akarta megnyerni magának Berkes Olivér és ez sikerült is, Ő nyomta meg először a gombot. Végül mind a négy mester magának akarta Olivért. Kiderült, hogy Caramel több napja ezt a számot dúdolta, mert ez a kedvence. Caramel felajánlotta, hogyha Őt választja, akkor a hibákat is kijavítja, hiszen ez az Ő stílusa is. Természetesen Olivér Caramelt választotta. Berkes Gabriella az édesanya következett, akit Ungár Anikó kísért el  a The Voice meghallgatásra. Laura Branigan – Power of Love dalát hozta el Gabi, először Somló Tamás nyomta meg a gombot. Ki is emelte, hogy nagyon érezhető volt a felkészültség. Malek és Somló között kellett választania Gabinak, aki végül Somlót választotta. Schrott Péter egy igazi rockerként jelentkezett a The Voice-ba. Először jelent meg énekes gitárral (basszusgitárral) a kezében a The Voice színpadán. Kiss – Crazy Crazy Nights dalára minden mester kíváncsi volt és hamar megfordultak. Mező Misi szerette volna elvinni Pétert Led Zeppelint és Deep Purple-t énekelni. Meglepetésre Péter Malek Andreát választotta Misi helyett.
Gyurkin Betarix Toni Braxton – You’re Makin’ Me High dalával érkezett a The Voice-ba. Minden mester megfordult Bea hangjára. Misi szerint gizda volt, nagyon pökhendien énekelt. Bea szerint kitölti a színpadot, így a háttérrel már nem kell bajlódni…utalt alakjára. A mentorok egyenesen összevesztek Beáért. Bea nem tudott dönteni és hosszan vívódott. Végül Malek Andreát választotta, mert nő létére megfordult.
Nguyen Anh Quan vietnami gyökerekkel rendelkező egyetemista. Gotye – Somebody That I Used To Know dalára Caramel és Mező Misi fordult meg. Kiderült, hogy felvett magyar nevet is, Krisztiánnak hívják az ismerősei. Természetesen Caramelt választotta, hiszen a stílusuk hasonló. Páll Tímea már rutinos versenyzőnek számít. A Megasztár ötödik szériájában már megmérettette magát. Aerosmith – Crying dalára egyik mester sem fordult meg. Timi elsírta magát a színpadon, Malek ment fel vigasztalni. Végül még egyszer elénekelhette és jobban sikerült. Ennek ellenére nem sikerült idén bejutnia The Voice-ba. Abodi Nagy Blanka Erdélyből már többször próbálkozott tehetségkutató versenyen. Legutóbb az X-Faktorban láthattuk Őt. Adele – Turning Tables dalával próbálkozott most a The Voice-ban. Somló kivételével mindhárom mester megfordult. Mező Misi azonnal szerelmes is lett Blankába. Caramel figyelmeztette, hogy végig sietett, ennek ellenére tetszett neki a dal. Blanka is Malek Andit választotta mesterének. Bűdi Szilárd nagyon magabiztosan érkezett a The Voice színpadára. The Blues Brothers – Everybody Needs Somebody dalával és gitárjával meghódította a mentorokat kivéve Malek Andit. Misi régről ismeri a Szilárdot és örült, hogy jelentkezett ebbe a versenybe. Andikámnak nevezte Malekot aki ezen kicsit megsértődött. Caramel azonnal lemondott Szilárdról, amikor meglátta önbizalmát. Szilárd végül Misit választotta mesteréül. Szilárd a Popdaráló 3 vokalistájának egyike volt Vastag Csaba és Fignár Adrienn mellett. Pál Dénes  Crashtest Dummies – mmmm mmmm Mező Misit és Somló Tamást győzte meg mély baritonjával. Andi meg is ijedt, hogy ezzel a hangszínnel nem tudna neki dalt választani. Caramel azt hitte, hogy az eredeti előadót hallja.  Mező Mis lett Pál Dénes mestere.
Arató Veronika már az X-Faktor 2011-ben is próbálkozott, de akkor nem sikerült. Starship – Nothing’s Gonna Stop us Now most sem ütött. Egyik mester sem nyomta meg a gombot, mert folytonos bizonytalanságot éreztek a dalban. Úgy érezték, hogy Vera túl stresszelte a dalt.
 Veres Mónika 13 évesen már egyszer befutott. Sok ismert magyar előadóval dolgozott már. Most a The Voice-ban próbált szerencsét Tóth Gabi – Jöjj Még dalával. Caramel és Misi azonnal megfordult, de végül mind a négy mester kíváncsi volt a produkcióra. A mesterek le voltak nyűgözve a dinamikától és az energiától. 13 év után Mónika ki szeretne lépni a The Voice segítségével a vokalisták világából. Mindegyik mester fűzte Mónit, hogy az Ő csapatába menjen. Móni úgy érezte Mező Misi mellett lesz a legnagyobb esélye.