The Voice TV2 - Fatima a Voice-ban tér vissza

A Fekete Vonat legendás énekesnője a The Voice című műsorban tér vissza. Fatima évek óta Londonban él, ám ha beindul a karrierje, hazaköltözik. A Bors megtudta, hogy Mohamed Fatima is jelentkezett a TV2 The Voice címû tehetségkutatójába, és olyan kitűnően teljesített, hogy bejutott a Mesterek elé.
Lapunk úgy értesült, hogy ettől a műsortól várja a nagy visszatérést az énekesnő, aki egy időben próbálkozott szólókarrierrel, de a Fekete Vonat sikerét nem tudta megismételni.
A sokáig súlyproblémákkal küszködő lányról a legutóbbi hírek arról szóltak, hogy Londonban él, lefogyott, ám a drasztikus súlyveszteség miatt plasztikai sebész kése alá feküdt. Fatima tavaly novemberben utazott haza a műtétre, akkor arról mesélt, mennyire megviseli, hogy itthon a származása alapján ítélik meg.
– Az emberek engem romának ismernek, és nem tudják, hogy az anyukám félig roma, az apukám pedig afrikai származású. Ha elmegyek Magyarországról, magyarnak érzem magam, és soha senkit nem tudtam más szemmel nézni azért, amilyennek született. Mindig fájó pont marad, hogy itthon, a saját országomban nem a tehetségem, hanem a származásom alapján ítéltek meg – tette hozzá az énekesnő.
A Bors információi szerint Fatima most is Londonban él, és a pincérnői állást recepciósra cserélte. Ha pedig a pénteken induló The Voice-ban szerencsével jár, végleg hazaköltözik. Reményteli vállalkozásáról szerettük volna megkérdezni az énekesnőt is, Fatima menedzsere, Kiss Áron útján azonban azt üzente, egyelőre nem akar nyilatkozni a versenyről.