The Voice Hungary - Veres Mónika kifogástalan produkciót nyújtott a The Voice-ban

Veres Mónika kifogástalan produkciót nyújtott a The Voice-ban, ami mindenkit meggyőzőtt arról. színpadon a helye.
Tizenhárom évvel ez­előtt jelent meg az első szólóalbuma Papa, ne félts! címmel Veres Mónikának, akit a nagyközönség Nika néven ismer. A Fonogram- és eMeRTon-díjas fiatal tehetség azóta számos zenei rendezvényen lépett fel, és a legkiválóbb hazai muzsikusokkal dolgozott együtt.
A fiatal lány a 2008-as, a 2010-es és 2011-es Megasztár állandó vokalistája volt, sőt a 2012-es Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti döntőjének egyik résztvevôje, mégsem hallottunk róla annyit, amennyi kivételes tehetsége miatt megillette volna.
Ezért is volt meglepő a változás: az időközben gyönyörű nővé cseperedett egykori gyermeksztár péntek este végre megmutatta, hogy a színpad közepén van a helye. A hangját hallva mind a négy mester elámult.
Nikát arról kérdeztük, miért csak most jött el az idő, hogy megmutassa magát. A pletykák szerint egyébként egy titokzatos új szerelem bátorította fel.
– Még soha életemben nem méretettem meg magam, lehet, hogy nem hiszik, de rettenetesen izgulok – kezdte Nika. – Hogy miért most térek vissza? Úgy érzem, most értem meg arra, hogy felnőttként is megmutassam magam a nagyközönségnek. A magánéletemben sok dolog történt, ami épített és amitől felnőttebb lettem.