The Voice Magyarország hangja - Az X-Faktornak nem kellett, a TV2 felkapta

Nádor Dávid kiskorától kezdve hallgat zenét. A fiatalember zenekarában az éneklés mellett dobon is játszik. Egyszer már megpróbált bejutni az X-Faktor tehetségkutató műsorba. A legjobb huszonnégy között volt, akkor Nagy Feró a Mentorok Házában vett búcsút tőle. Most a The Voice versenyzője lett. Spanyol nyelvterületen nőtt fel, sohasem járt énektanárhoz.
Sokan meglepődnek, hogy hagyományos módon nem tanultam énekelni. Én erre csak annyit tudok mondani, nincs különösebb trükköm vagy praktikám. Annyi tény, hogy a fejemben folyton szól a zene, megállás nélkül azon járnak a gondolataim, mit hogyan adhatok elő a legjobban - mondja Nádor Dávid, akit kislányának édesanyja is elkísért a tehetségkutató műsor meghallgatására. Már nem alkotnak egy párt, de gyermekük nevelését most is közös feladatuknak tartják.
Szerencsére a volt párommal a mai napig jóban vagyunk. Együtt döntünk minden fontos kérdésben, és mindenekfelett Lilla érdekeit tartjuk szem előtt. A lányom anyukája is énekes, így nem meglepő, hogy a mi csemeténknek is remek a hallása, szépen, tisztán énekli már háromévesen a népdalokat - büszkélkedik a fiatal apuka, aki tisztában van azzal, hogy a népszerűség új ismerősökkel is jár, főleg a hölgyrajongók részéről, de úgy gondolja, mostani élete nem a szerelemről szól.