The Voice 2012 - Ezek a magyar sztárok alkotják a The Voice TV2 zsűrijét

A TV2 nyilvánosságra hozta az ősszel induló The Voice Magyarország hangja című műsor mestereinek névsorát. Miután a The Voice című tehetségkutató meghódította a fél világot, Amerikában pedig nemrég a legjobb versenyrealitynek választották, ősztől hazánkban is műsorra tűzi a TV2. Már egy ideje zajlanak a selejtezők, és a csatorna végre a zsűri névsorát is nyilvánosságra hozta: Malek Andrea, Mező Misi, Molnár Ferenc Caramel és Somló Tamás lesznek a szuperprodukció mesterei.
Nyerő négyes
Ahogy külföldön, úgy a hazai változatban is az ország könnyűzenei életének megkérdőjelezhetetlen hitelességű művészei ülnek a mesterek székébe.
Egyetlen nőként a hazánkban és külföldön egyaránt elismert, többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas színész-énekesnő, Malek Andrea vesz részt a műsorban, aki jelenleg Bécsben él és dolgozik.
Mellette az egyik legnépszerűbb magyar pop-rock énekes, a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi, valamint sokak példaképe, a Megasztár egykori győztese, Molnár Ferenc Caramel is elvállalta a feladatot, továbbá egy élő legendával, a gazdag zenei múlttal rendelkező Somló Tamással egészül ki zsűri.
A széria főszereplői az énekeseken kívül minden bizonnyal a mesterek lesznek, akik nemcsak véleményt alkotnak, de a kiválasztás során saját csapatokat állítanak majd fel az előadókból, akiket mindvégig ők készítenek fel a megmérettetésekre. Az ítészek ráadásul együtt és saját versenyzőikkel is színpadra lépnek. Nem láthatják a versenyzőket
- Négy kiváló művész, négy izgalmas egyéniség, akik a könnyűzene különböző irányzatait képviselik. Kétség sem férhet hozzá, hogy saját területük emblematikus és hiteles képviselői. Bátran kijelenthetjük, hogy ők jelentik számunkra az álomzsűrit - indokolta a döntést Ökrös Gergely, a TV2 kreatív vezetője, aki szerint a The Voice mesterei nyerő négyest alkotnak. A műsor első, éles megmérettetésén a zsűritagok nem is láthatják az énekeseket: a meghallgatás alkalmával a színpadnak háttal ülve, csak az elhangzott dal alapján döntenek a továbbjutásról. Amennyiben az egyik mesternek tetszik a jelentkező hangja, megnyom a széken egy gombot, a forgószéke pedig megfordul. Ekkor látja meg a kiválasztott versenyzőt. A legnépszerűbb televíziós show-k közt számon tartott műsort eddig egyébként több mint 40 ország televíziós társasága vásárolta meg, számos helyen nézettségi rekordokat döntött és piacvezető pozíciót szerzett.