The Voice Magyarország hangja - Caramel a tehetségkutató legfiatalabb mestere

Titokzatos sztár Caramel (30). A hamarosan induló The Voice magyarország hangja tehetségkutató legfiatalabb mestere olyan magasra emeli a kerítést az élete körül, amennyire csak lehet.
Most egy kis ajtót nyitott ezen a kedvünkért, de még így is több körülötte a kérdés, mint a válasz.
- Hogyan zajlik egy átlagos napom? Dalszerzéssel. Ha eszembe jut egy ötlet, azonnal felírom, otthon pedig van egy zenélő sarkom, ott dolgozom ki a számokat. Későn fekszem le, és az utóbbi időben elkezdtem edzőterembe járni. Kicsit bokszolgatok is, de nagyon kezdő módon, ráadásul most arra is vigyázniuk kell a többieknek, hogy ne legyenek monoklijaim - árulta el Molnár Ferenc Caramel, akinek zárkózottsága az emberi kapcsolataiban is megnyilvánul. Soha nem vette magát körbe barátokkal, sőt.
- Igazából nincs olyan ember, akinek mindent elmondanék, akivel száz százalékosan őszinte lennék. Talán a nővérem áll ehhez a legközelebb, de azért vele sem osztok meg mindent - lepett meg bennünket.
Caramel, bár gyakran jár haza Török­szent­miklósra, és jó kapcsolatot ápol testvéreivel és édesanyjával, nem zúdítja rá családjára a popszakma eseményeit. Éppen csak csepegteti a tudnivalókat. Csak az élő adásból értesültek róla, hogy bejutottam a Megasztárba. Arról, hogy mester leszek a The Voice-ban, szintén utólag, a szerződés aláírását követően szóltam.  Az énekes úgy véli: igenis érdemes újabb vetélkedőket indítani, mert lehetőséget kell biztosítani a tehetségeknek, hogy valahol feltűnjenek. Sokat gondolkozott rajta, vajon mi lenne most vele, ha annak idején kihagyja a Megasztárt. Ki tudja, lehet, hogy az üveggyárban dolgozna, de az is, hogy már utat talált volna magának. Most mindenesetre a The Voice zsűrijébe készül, és nem titkolja, hogy kissé izgul a megmondóember szerepétől.
Osztani az észt nem hálás szerep, de nagy kihívás a zsűrizés - zárta a beszélgetést.