The Voice Magyarország hangja - A színházba is várja a nézőket a The Voice műsorvezetője

Hamletet játszott, ünnepelt filmsztár, s őt választották a legsármosabb magyar színésznek. Szabó Kimmel Tamást mégsem érdekli a népszerűség, a The Voice leendő műsorvezetője a kihívásokat szereti. Hamlet szerepét Alföldi Róbertnek köszönhetem, ő osztotta rám. Meglátta bennem azt a lázadást, ami egyébként a generációmat jellemzi – mondja a színész. – Ez a generáció új lendületet és új koncepciót csempészhet a színház világába. Talán elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy újragondoljunk klasszikus darabokat, és szívesen veszünk részt kísérleti vagy formabontó vállalkozásokban. A The Voice is egy különleges kirándulás lesz.
Tamás lázasan készül a Voice műsorvezetésére. Mint mondja, már az első castingon úgy érezte, hogy szívesen dolgozna ebben a műsorban. – Élő műsort vezetni óriási felelősség, de úgy érzem, hogy a Voice profi stábjának segítségével ki tudom hozni magamból a legjobbat, s bízom benne, hogy én leszek a show egyik mozgatórugója. Persze, kicsit izgulok, ezért most majdnem minden percemet a felkészüléssel töltöm.
Tamás a maradék idejében sem pihenhet, a Nemzeti Színház színészeként ősztől a Duna-parton is számítanak rá. – Nagy köszönettel tartozom a színházamnak, amiért elengedett. A tévés és a színházi programjaim szerencsére nem ütik egymást, így nem kellett átütemezni az életem. A két feladatom, vagyis a műsor és a színház egyébként csak látszólag áll távol egymástól. Reményeim szerint a The Voice riporterével, a színészkolléga Bányai Miklóssal és a Mesterekkel együtt egy nagyon jó csapatot fogunk alkotni. S ha a műsor miatt akár eggyel több néző jön be a színházba, már nyertem.