The Voice Magyarország hangja - A könnyűzenei életének megkérdőjelezhetetlen hitelességű művészei ülnek a Mesterek székébe

Amint már megírtuk, ahogy külföldön, úgy a Voice hazai változatában is az ország könnyűzenei életének megkérdőjelezhetetlen hitelességű művészei ülnek a Mesterek székébe. Egyetlen nőként a hazánkban és külföldön egyaránt elismert, többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő, Malek Andrea vesz részt a műsorban, aki jelenleg Bécsben él és dolgozik.
A művésznő mellett az egyik legnépszerűbb magyar pop-rock énekes, a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi, valamint a sokak számára példakép Megasztár-győztes Molnár Ferenc Caramel is szerepet vállal a műsorban. Egy igazi legendával, az elképesztően gazdag zenei múlttal rendelkező Somló Tamással egészül ki a szuperprodukció Mestereinek köre.
A leendő Mesterek a TV2 Aktívjában beszéltek feladatukról és várható reakcióikról. A Megasztár egykori győztese, Caramel úgy érzi, nem lesz nehéz  azonosulnia a versenyzőkkel, hiszen ő is volt már hasonló szituációban, és tehetségkutatón keresztül ismerte meg az ország.
Mező Misi elárulta, a könnyeit sem fogja szégyellni a műsor alatt. Somló Tamás úgy gondolja, képes az énekesek lelkébe látni a hangjuk alapján. Malek Andrea pedig azt mondja, nem hinné, hogy túl kritikus mester lesz majd, hiszen a korábbi tehetségkutatók alatt is mindig borzasztóan izgult a versenyzőkért.