The Voice Magyarország hangja - Nem beszólogatós, hanem szakértő zsűrit keresnek a The Voice „mestergárdájába”.

A TV2 képernyőjére érkező tehetségkutatót gyártó cég operatív vezetője betekintést nyújt a média rejtett berkeibe. 
Szabó András Tibor 2010 óta Közép- és Kelet-Európa legnagyobb önálló produkciós cégének, a Paprika Latino International-nak az operatív vezetője. Tanulmányait a Babeş-Bolyai Tudományegyetem közgazdasági karán végezte, egyetemistaként és friss végzősként Romániában az EU-s pályázatírás egyik úttörője volt, majd az Oriens Investment Managament és a Danube Fund private equity fund-nál beruházási elemzőként dolgozott. Szabó András Tiborral a különböző show-k jellegzetességeiről, munkamegosztásról, kulturális különbségekről beszélgettünk, de az interjú során kiderült az is, hogy hány millió euróban mérhető a különbség az amerikai és a román X Faktor között.
Ősszel érkezik a The Voice tehetségkutató a TV2 képernyőjére, amit a Paprika Latino International fog gyártani. Az újságok Szulák Andrea és Ákos „mesterként” való leszerződtetéséről írtak. Valósak ezek a hírek?
 Erről egyelőre nem nyilatkozhatok, a zsűrineveket a tévé jelenti be, és a médiakampány része. Azt azért el tudom mondani, hogy a The Voice formátuma azt kívánja meg, hogy szaktekintély zenészek legyenek a véleményformáló csapat tagjai, nem a beleszólogatás, dumálós zsűritagokra utazik a formátum. A magyar zenei élet krémjét próbáljuk leszerződtetni. De korai még erről beszélni, az első forgatási nap is csak szeptember elején lesz.
Mit gondol, nem telített már a magyar piac, van még helye egy újabb tehetségkutatónak?
Egy utolsó dobást még meg lehet próbálni. Több talent show futott már a kereskedelmi tévék képernyőjén, de a The Voice egy mérföldkő, az szokta feltenni a pontot az i-re. Nagyon meg lennék lepődve, ha a The Voice után még érkezne valami új, és az sikeres lenne, hacsak nem lenne radikálisan más. Nagyon frisset mutatni viszont nehéz ebben a műfajban, körültekintően kell eljárni a The Voice esetében is, de bízom benne, hogy siker fogja övezni a TV2 képernyőjén.  
The Voice alig több mint két éve indult hódító útjára Hollandiából, és máris szerte a világon forradalmasította a zenés műsorokat. A tehetségkutatóban a még kezdő, de kitűnő adottságokkal rendelkező énekesek mellett olyanok is helyet kapnak, akik már bizonyítottak a zenei életben, de eddig nem akartak tévés tehetségkutatóba jelentkezni.
A The Voice – Magyarország hangja tehetségkutató eddig több mint 40 ország tűzte képernyőre és nem kisebb nevek vállalták a Mester szerepét, mint Christina Aguilera, Tom Jones, Cee Lo Green, Will.I.Am (The Black Eyed Peas), vagy Adam Levine (Maroon 5).