The Voice Magyarország hangja - Szinetár Dóra lehet a The Voice egyik zsűritagja

Szinetár Dóra többet kereshet, mint a férje.
Szinetár Dóra lehet a The Voice egyik zsűritagja. Az Operettszínházat elhagyó párnak alighanem jókor jön egy ilyen ajánlat, még akkor is, ha Bereczki hiúságát sértheti, hogy felesége többet keres nála.
A Bors információi szerint elképzelhető, hogy Szinetár Dórát szerződteti a TV2 az ősszel induló The Voice – Magyarország hangja című tehetségkutatóra. A színésznőnek természetesen a Mesterek között szánnak szerepet. Bár Dórának azt követően is több színpadi szerepe van, hogy szakított az Operettszínházzal, marad ideje és energiája a hónapokig tartó intenzív képernyős jelenlétre.
Mint arról beszámoltunk, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán egy évtized közös munka után intett búcsút az Operettszínháznak. Ebben a szituációban nyilvánvalóan sokat lendíthet a család anyagi helyzetén a kereskedelmi tévével kötött szerződés. Nem lehet tudni pontos adatokat a gázsikkal kapcsolatban, de egy tévés szereplés mindig jól jön a művészeknek, főként úgy, hogy tudtommal Dórának nem kéne sok fellépést lemondania a műsor miatt – súgta meg egy bennfentes. – Tavaly Bereczki keresett jobban a családban a Megasztárnak köszönhetően, ha most esetleg Dórát kéri fel a csatorna, a felesége fog. Zoltán férfiúi büszkeségét talán bántja az ilyesmi, de le kell nyelnie ezt a békát.
Szinetár Dóra jelenleg a spanyol tengerparton nyaral férjével és gyermekeivel, ezért a menedzsere nyilatkozott helyette.
– Még nem érkezett hivatalos megkeresés az ügyfelemhez, de véleményem szerint komolyan elgondolkodna egy ilyen lehetőségen – mondta Ferenczi Orsolya. – Dóra egyébként is nagyon szereti a tehetségkutató műsort, mint műfajt, a Megasztárt például végig figyelemmel kísérte.
A TV2 sajtóosztálya sejtelmesen fogalmazott.
– Egyelőre nem dőlt el, hogy kik lesznek a Mesterek. Több jelöltünk is van a szerepre, jelenleg egyeztetések és tárgyalások folynak – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.