The Voice Magyarország hangja - RTL-es nagyágyúkkal erősít a TV2

Két elismert tévés szakemberrel erősít a Róna utcai kereskedelmi tévé, hogy az ősszel induló The Voice – Magyarország hangja című tehetségkutatóval letarolja a piacot.
Az ősszel induló énekes tehetségkutatóval nagyot dobhat a TV2, a holland showeddig ugyanis a világ számos pontján óriási sikert aratott. A csatorna semmit sem bíz a véletlenre, saját kiváló szakemberei mellé olyan tapasztalt tévéseket szerződtetett, akik eddig az RTL Klubon gyártották a hasonló jellegű, sikeres műsorokat. A Bors információi szerint egyikük Wágner Tamás, akire komoly vezetői szerepet bíznak, okkal. A tévés tíz évet dolgozott a konkurenciánál, többek között a második, harmadik és negyedik Csillag születik felelős szerkesztője volt, ahogy két széria X-Faktornak is.
A másik igazolás Deák Viktória. Az adásrendezői diplomával rendelkező televíziós szerkesztője volt a Szombat esti láz harmadik szériájának, a Csillag születik második és negyedik, valamint az X-Faktor első és második évadának.
Az átigazolások élénk pletykálkodást indítottak el a tévés szakmában, hiszen nem mindennapi esemény, hogy a konkurens csatorna legjobbjai átigazoljanak.
– Ebből is látszik, hogy a tét óriási – mondja egy tévéműsorokat gyártó cég menedzsere. – A TV2 nem titkolt célja, hogy ősszel kíméletlenül a földbe döngölje a nézettségi versenyben az RTL-t, és erre a jelen állás szerint minden esélye meg is van. Körülbelül hét-nyolcszázmillió forintos költségvetésből azért már elég izmos műsort lehet összerakni – teszi hozzá a szakember.
A TV2-nél megerősítették az átigazolásokról szóló értesüléseinket.
– Tamás június 25-től dolgozik a TV2-nél, jelenleg a Voice című műsorunk produceri feladatait látja el. Örülünk, hogy személyében újabb felkészült és szakmailag elismert televízióssal bővült a TV2 csapata, Viki pedig a Voice gyártójánál, a PaprikaLatinonál van státusban – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.