The Voive 2013 - Milliós szerződés várja Pál Dénest

Akár megnyeri az énekversenyt, akár nem, a Voice legjobban értékesíthető terméke a csillagszemű fiú. Dénesre a fiatal lányok tömegei szavaznak. Négy kiváló tehetségű fiú indul péntek este a The Voice Magyarország hangja döntőjében.
A szavazók Weisz Viktorra, Gájer Bálintra, Nádor Dávidra és Pál Dénesre voksolhatnak. Megjósolni sem lehet, melyikük a legerősebb, hiszen egymás ellen még soha nem küzdöttek, és egyedül Gájer Bálint az, akinek a sorsáról Mesterének kellett döntenie, a másik három énekest a szavazók simán döntőbe juttatták.
A tét nagy, hiszen a verseny győztese többek közt egy lemezszerződéssel lesz gazdagabb, melyet a Universal Music kiadóval köthet meg.
Lapunk zenekiadással foglalkozó informátorai szerint azonban előfordulhat, hogy Pál Dénesre akkor is lecsap egy kiadó, ha pénteken nem ő áll a dobogó felső fokára.
– Marketinges szemszögből Dénes a legjobban eladható „termék” – mondta a Borsnak egy névtelenséget kérő szakember.
– Imádják a nők, mert nemcsak tehetséges, hanem nagyon jóképű is.
A The Voice hivatalos lemezkiadójának képviselője ennél óvatosabban fogalmaz.
– A Universal Music a castingoktól kezdve figyelemmel kísérte a tehetségkutatót – mondja Sugár Kinga, a kiadó PR-menedzsere.
– Ebben a műsorban az énekhang számít a legjobban, és nagyon jó a felhozatal. Rengeteg emberben látunk lehetőséget, kötelezően viszont csak a győztes lemezét adjuk ki.