The Voice 2013 - A Szécsi ikrek kiütötték a nagymenőket

A The Voice 2012 harmadik élő adásában Szécsi Böbe és Szécsi Saci is a mesterek döntése alapján jutott csak tovább! Czerovszky Heninek és Bűdi Szilárdnak mennie kellett, kiestek a The Voice-ból!
A zenei szakmában két ismert egyéniségnek kellett távoznia a The Voice műsorából! Heni régóta a énekel, sőt gyakran más befutott énekeseknek “kölcsönözte” a hangját sikereik eléréséhez. Bűdi Szilárd a Popdarálóval vált ismerté, de számos zenekarban énekelt már.
A két “sztár” profizmusához nem nagyon fér kétség és hát valljuk meg jobbak is voltak az ikreknél. Miért szabadult meg mégis a két mester Somló Tamás és Mező Misi a két profitól? Mi a The Voice küldetése, kit akarnak megtalálni?
Az kétségtelen, hogy a két lány sokkal formálhatóbb még, de sokkal többet kell fejlődniük/fejleszteni őket ahhoz, hogy profi énekes váljon belőlük. Az is lehet, hogy az ikrekkel könnyebben eladható a tehetségkutató, nagyobb hírverést lehet csapni körülötte?!
Az kétségtelen, hogy  a mestereknek nehezebb együttműködni olyan profikkal, akik több éve a pályán vannak és megvan a véleményük a dolgokról, esetenként jobb a hangjuk is mint a mesternek. Szilárd és Heni is meg van győződve a tehetségéről és néha a viselkedésükből is előtört a nagyképű viselkedés. Gondoljunk csak Heni Écskával kapcsolatos véleményére, amikor ki akarta “pöckölni” a The Voice -ból.
A Starity oldalán Szilárd kapott kemény hozzászólást: Tiniként ismertem meg ezt az “embert”. Egy nagyképű, visszataszító figura, aki vigyorogva gázol át bárkin. Szánalmas. “Tehetségét” mutatja izzadságszagú kapaszkodása a “sztárlét” felé, az erőltetett arcoskodás, műmájerség. Anno ugyanilyen stílusban nyomta, előszeretettel röhögte ki barátait a hátuk mögött. Sajnálom, ha valaki érzéseit megsértettem, de ez sajnos kikívánkozott…
Lehet, hogy a két “profinak” a viselkedése volt a végzete?