The Voice 2013 - Megvan a négy döntős

Nádor Dávid, Weisz Viktor, Gájer Bálint és Pál Dénes

Nemcsak a versenyzők voltak feszültek, de a mesterekre is nagy nyomás nehezedett a Voice péntek esti adásában. A tét a döntőbe jutás volt, egy hét múlva ugyanis kiderül, ki lesz Magyarország hangja. Nádor Dávid, Weisz Viktor, Gájer Bálint és Pál Dénes küzdhet meg egymással a címért.
Először egyéni produkciókkal léptek színpadra a Voice versenyzői, ami után minden mester eldöntötte, kinek szavaz 60, s kinek 40 százalékot a továbbjutáshoz. Ez azonban még nem volt elegendő, a közönségszavazatokkal összesítve dőlt el, ki kerülhet a jövő heti döntőbe. A csapatok páros produkciókkal, duettekkel is bemutatkoztak, s bár a mesterek Husnullina Reginát és Veres Mónikát is továbbjuttatták volna, végül férfi döntőt szavazott meg a közönség. Jól mutatja milyen feszültek voltak a versenyzők, hiszen az eredményhirdetés után többjük is sírva fakadt. A legszorosabb verseny Malek Andrea csapatában mutatkozott. Nádor Dávid csak néhány százalékkal volt jobb versenytársánál. Mestere szerint megalapozott a közös munka és jövő héten is mindent beleadnak a felkészülésbe. Andi egyébként maga is Nádor Dávidot vitte volna tovább a döntőbe.
Kézen fogva várta az eredményhirdetést versenyzőivel Somló Tamás is. A mester Husnullina Reginának szavazott 60 százalékot, ám a közönség megfordította az állást, így Weisz Viktorral találkozhatnak a nézők jövő héten. Somló bízik Viktorban, szerinte mindkét versenyzője nyert, hiszen idáig eljutottak a műsorban.
60-40 százalékos aránnyal nyert Gájer Bálint Berkes Olivérrel szemben Caramel csapatából.
Bálint abszolút megnyerheti a versenyt, ahogy Olivér is megnyerhette volna. Büszke vagyok mindkettőjükre - mondta mesterük.
A legnagyobb izgalom Mező Misi csapatában volt. Az énekes Veres Mónikának adott 60 százalékot, ám a közönségszavazatok aránya 90-10 százalékos volt, ami láthatóan elbizonytalanította a versenyzőket. Végül az összesített számok alapján 64 százalékkal Pál Dénes jutott a döntőbe.
Egyértelmű számunkra, hogy mi fogjuk megnyerni. Ez nem kérdés. Másként nem lehet hozzáállni - mondta határozottan Misi, aki bár nem Dénes mellett tette le a voksát, benne látja a Voice győztesét.