The Voice - Somló vonzódik exnejére hasonlító énekesnőjéhez


Nem kell túl éles szem ahhoz, hogy észrevegyük, rendkívül bensőséges a viszony Mester és tanítvány között

Husnullina Regina megdobogtatta Mestere szívét. Somló Tamás nem is leplezi érzelmeit, sokak szerint volt feleségét látja a fiatal tehetségben. Bizalmas kapcsolatuk máris pletykákat indított el.
Hetek óta az a hír járja a The Voice folyosóin, hogy Somló Tamás és versenyzője, Husnullina Regina között nem csak szakmai kapcsolat van. Mintha a Mester nem csupán ígéretes tehetséget látna a 31 éves jógaoktatóban, hanem érzéki nőt is. A Borsnak egy stábtag elmondta, hogy már az első párbaj óta pusmognak a kulisszák mögött.
– Somló Tamás közkedvelt figura a The Voice Magyarország hangja csapatában, mindenkihez van egy kedves szava, konfliktusa szinte sosincs. Reginához viszont valami egészen más, bensőségesebb kapcsolat fűzi. Először akkor kaptuk fel a fejünket, amikor Berkes Gabit küldte haza Reginával szemben – utalt a bennfentes a sokat vitatott párbajra, amely után Malek Andrea megjegyezte: kollégája döntését valószínűleg nem a megfelelő érzékszervére figyelve hozta meg.
A pletykát csak tovább erősítette, hogy a The Voice múlt heti főpróbáján bárki láthatta, a két zenész tökéletesen egymásra van hangolódva. A szünetet kettesben töltötték az udvaron, bizalmas beszélgetésbe merülve. Somló viccesen meg is jegyezte a mellettük elhaladó kollégáknak: „Jó lenne, ha Reginával nem buknánk le a tévések előtt.” A párbajban talán inkább a szívére hallgatott, semmint a fülére, mégsem vethető a szemére, hogy Reginát juttatta tovább, mert csak ízlésbeli különbség volt a két énekes között. Néhány hét elteltével azonban mindenki számára világossá vált: olyan erős rokonszenvet érez a lány iránt, hogy le sem tagadhatja. Többek szerint ennek egyik oka, hogy Regina sok tekintetben hasonlít Somló volt feleségére, Gyöngyvérre.
Somló nem tagadja, vonzónak tartja a Voice versenyzőjét.
– Regina helyes lány, aki ezt nem így gondolja, azzal van inkább a baj. Ráadásul a magánéletben is kiválóan helytáll, van egy helyes kislánya, és állítólag jól főz – mondta el az ősz Mester, aki egyáltalán nem lepődött meg a folyosói pletykákon. – Jó lenne, ha barátságnál több lenne köztünk, majd én ajánlom magam neki. De erről szó sincs, ugyanilyen barátságban vagyok a többiekkel, a versenyben nem lehet kivételezni senkivel, még akkor sem, ha vonzó és szép nő – tette hozzá a 65 éves zenész.
Regina is csak jót, szépet mond mesteréről.
– Boldog vagyok, hogy őt választottam. Nemcsak szakmailag, emberileg is rengeteget segít nekem. Lelkileg nagyon egy húron pendülünk. Soha nem érezteti, hogy ő az LGT frontembere, rendkívül közvetlen velem. Úgy érzem, hogy megnyílhatok előtte, bizalmamba fogadhatom – mondta az énekesnő, aki ama esti élő adásban újra bizonyíthat.
Exkedves a nézőtéren
Somló volt párja, Gyöngyvér csaknem három évtizeddel fiatalabb a Mesternél. Tizenkilenc évig éltek boldogan, közös gyermekük is született, Lili. Kapcsolatuk 2007-ben kezdett megromlani, később elváltak, de kislányuk miatt a mai napig jóban maradtak. Ezt bizonyítja, hogy Gyöngyvér és jelenlegi kedvese a műsor legutóbbi forgatására elvitte Lilit, hogy lássa apukáját. Többeknek feltűnt a nézőtéren megbújt exfeleség és a színpadon tündöklő, 31 éves Regina közötti hasonlóság.