The Voice 2013 - Pál Dénes nyerte a döntőt

Pál Dénes legnagyobb vágya az volt, hogy bekerüljön a Voice tegnap esti végső döntőjébe. A 21 éves fiatalembernek ez teljesült. Az egyetemista fiú, ha szerelmes, szereti saját készítésű apróságokkal meglepni kedvesét. Úgy gondolja, többet ér egy kreatív apróság, mint egy drága, személytelen tárgy. Pál Dénes legnagyobb vágya az volt, hogy bekerüljön a Voice tegnap esti végső döntőjébe. A 21 éves fiatalembernek ez teljesült. Az egyetemista fiú, ha szerelmes, szereti saját készítésű apróságokkal meglepni kedvesét. Úgy gondolja, többet ér egy kreatív apróság, mint egy drága, személytelen tárgy.
Dénes nem szokott első látásra belehabarodni egy lányba. Az énekes jobban szereti megismerni az illetőt, mielőtt összejön vele.
Nálam nem igazán érvényes, hogy első látásra szerelembe esek. Néha próbálok racionálisan dönteni, persze ez nem mindig megy. A barátaim is ilyenek, akikkel egyébként több mint tizenegy éve együtt vagyunk. Társaságban az idősebb korosztállyal kicsit jobban megtalálom a közös hangot - mondja Pál Dénes, akinek a szívét eddig kétszer rabolták el.
Ezek olyan igazi, nagybetűs szerelmek voltak. Borzasztó volt kimondani, hogy vége. Valami megszűnt, a rózsaszín felhő pedig feloszlott. Úgy éreztem, nincs értelme tovább együtt lenni. Ha valami elmúlik, akkor annak okkal lesz vége - vélekedik a Voice nyertese. Pál Dénes nyerte a The Voice Magyarország hangja 2013 évadát.