The Voice - A Voice énekesnője kezeli Keresztes Ildikót

A TV2 énekes műsorából pénteken kiesett Berkes Gabi a civil életben lélekgyógyászként dolgozik. A Bors úgy értesült, hogy híres páciensei is vannak, az egyikük a nemrég elvált énekesnő. Az elmúlt egy évben rengeteg lelki gonddal kellett megküzdenie Keresztes Ildikónak, akit egy fiatal nő miatt hagyott faképnél a férje, Kicska László. Az Edda basszusgitárosáról tavaly ősszel derült ki, hogy csalja a feleségét, s bár Ildikó mindent megtett annak érdekében, hogy rendbe hozzák a kapcsolatukat, végül elváltak. Ildikó mindvégig erősnek és összeszedettnek mutatta magát a nehéz időszakban. Sokan furcsállták is, hogy ilyen jól viseli a megpróbáltatásokat, de ahogy akkoriban, úgy most sem tudtuk szóra bírni lelki gyötrelmeiről. Megtudtuk azonban, hogy a problémák feldolgozásában nem maradt magára, a barátai és családja mellett egy szakember is segítette a „túlélést”. A pszichológus, akivel megbeszélhette minden problémáját a Voice pénteken kiesett versenyzője, Berkes Gabriella musicalszínész-énekesnő. Gabit szinte mindenki ismeri a zenész és filmes szakmában, több moziban szerepelt, rengeteg fellépése volt és van – meséli lapunknak egy neve elhallgatását kérő informátor.
– Az is köztudott róla, hogy rendkívül érzékeny ember, könnyen megtalálja a hangot másokkal, gyakorlatias tanácsainak köszönhetően sokaknak segített már a legkülönbözőbb lelki problémákban. Jól ért a kicsik és a nagyok nyelvén is – magyarázza.
– Sok híresség kereste már föl, köztük az X-faktor mentora Keresztes Ildi is, aki főleg a Lacival való válása elott szorult támaszra. Gyakran találkoznak, s hosszas beszélgetéseket folytatnak. Ha jól tudom, kapcsolatuk a mai napig intenzív. Szerintem ennek is köszönhető, hogy Ildi ilyen jól vészelte át az elmúlt egy évet.
Megkerestük természetesen Berkes Gabit is, de az énekesnő nem beszélhet pácienseiről.
– Erről semmit nem mondhatok – közölte szűkszavúan, azt azonban megtudtuk, hogy miután pénteken Somló Tamás kiejtette a versenyből, a TV2 hivatalosan is felkéri, legyen a műsor lelki tanácsadója, azaz foglalkozzon o a versenyzőkkel, akiken kétségtelenül hatalmas nyomás lesz majd az élő adások alatt.