The Voice 2012 - Negyedik párbaj

Elérkezett a The Voice utolsó párbaja és ezzel az adással teljessé vált a versenyzők névsora. Ezúttal minden mester véglegesítette csapatát, akikkel az élő showban folytatják a versengést a” Magyarország hangja” címért.
Andi csapata nyitotta az estét. Bakonyi Zsolt és Veréb Tamás szállt elsőként ringbe.Erős versenyzők mind a ketten és mesterük Tóth Gabi Salallala című számával lepte meg őket választott dalként. Tamás ugyan nagyobb rutinnal rendelkezik, Malek Andi a ritmust mégis inkább Zsoltnál érezte erősebbnek és a lazaság is az ő javára billentette a mérleget. Ádám bízott a tudásában és abban reménykedett, hogy a végén az ő keze emelkedik a magasba. Mező Misi teátrálisnak érezte az előadást és Zsolt mellett szóló pozitívumok ellenére Tamásra voksolt. Somló osztotta ezt a véleményt. Malek Andi úgy döntött hosszabb értékelés után, hogy Zsolt folytathatja a versenyt. Tamás bevallotta, hogy saját győzelmére számított és csalódottan hagyta el a színpadot.
Gájer Bálint korábban abban a tehetségkutatóban szerepelt,ahol Caramel a számára hírnevet jelentő deszkákra lépett. Akkor és ott nem ért el nagy sikert, de most a lehetőségek kapujában állt. Ellenfele Dr.Péter Barbara ügyvédnő lett, aki vokalistaként is szép sikereket tudhat maga mögött. Somló Bálintra szavazott és Malekot is a férfi bársonyos hangja nyűgözte le. Misi egy-két helyen már idegesítőnek érezte Barbara hangját, így egyértelmű volt a Bálintra tett szavazata. Caramel szerint versenyzői közül Barbara nem tudott élni a dal adta lehetőségekkel így Bálint maradhatott versenyben. Így Bálinttal teljes lett Caramel csapata. Garda Zsuzsa ellenfeléül Bűdi Szilárdot választotta. Döntését azzal indokolta, hogy mint a ketten öntörvényű emberek és kíváncsi volt, hogy mit hoznak ki egymásból. Misi már a felkészülés alatt figyelmeztette versenyzőit, hogy vegyék komolyan a versenyt, hiszen szinte barátság alakult ki közöttük. Azt már a fellépés előtt hangsúlyozták, hogy számukra nem annyira a győzelem, mint inkább az fontos, hogy azt csinálhassák szabadon amit szeretnek. Caramelnél Zsuzsa volt a nyerő, míg Malek Andinál Szilárd volt a befutó. Somló is Zsuzsára szavazott, a döntést Mező Misi hozta meg. Az ő választása Szilárd volt.
Somló Tamásra nehéz feladat várt. Zoboki Balázs és Dózsa Erik személyében két olyan versenyzője lépett színpadra, akiknek versenybe jutásáért a többi mester egyáltalán nem lelkesedett. A felkészülés során Erik kijelentette, hogy magabiztosan indul a harcba, ami Balázst kissé elbizonytalanította. Malek Andi szerint nem volt kiegyenlített a küzdelem, Erik magasan vitte a pálmát.Misi is nála látott nagyobb fejlődét. Caramel szerint egyik versenyző sem hozta a szintet, sok hibával dolgoztak mind a ketten és szíve szerint nem is választott volna, de egy fokkal talán Eriket jobbnak hallotta. Somló Erikkel szerette volna folytatni a munkát így az ő nevét mondta ki.
Olasz Csabán és Schrott Péteren volt a sor. Péter a nekik szánt Vikidál nótában előnyben érezte magát, de Csaba is küzdött, hogy gátlásait háttérbe szorítva a küzdelemből győztesen kerüljön ki. Párbajuk fergetegesre sikerült, de a helyzet és a dal Péternek kedvezett. Czerovszky Heni nagy múltú és tapasztalt énekes. Ennek megfelelően kijelentette, hogy számára a párjául kijelölt Pleszkán Écska nem ellenfél, hiszen magabiztosan állította, hogy maga alá gyűri lehengerlő teljesítményével a fiatal lányt. Az egyre éleződő versenyhelyzetbe a felkészülés alatt is kritizálta Écska előadásmódját, ám ő visszafogottabb énje ellenére sem hagyta magát és csupán arra koncentrált, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából a siker érdekében. Malek Andinak ezúttal Heni jött be jobban, Caramel is a profibb Henire szavazott. Misinek Écska teljesítménye nagyobb lépés volt saját magához képest, de Somló is a magasabb szint, tehát Heni mellett tette le szavazatát. Így végül az ő csapata is teljes létszámmal állt az élő show előtt.