The Voice 2012 - Harmadik párbaj

Husnullina Regina és Berkes Gabriella
A The Voice 3. párbaján újabb versenyzők juthatnak be az élő showba. A párbajon még a legjobbak is kihullhatnak!
Pákai Petra és Ladányi Patrícia csapott össze először a The Voice-ban. Patrícia bár jobb fizimiskával rendelkezik, mint Petra, mégis kényelmetlenül érezte magát a színpadon. Misi nem is értette, hogy mi a baja, majd Patrícia a magassarkú cipőjét nevezte meg okként. Aretha Franklin – I Say A Little Prayer dalával csaptak össze. Malek szerint Petra ajtóstul ment a házba, Patrícia pedig belülről táplálkozik, Patríciát mondta. Misinek kellett döntenie, Petránál jobban érezte a nőiességet, Patrícia viszont tisztán énekelt. Misi az ösztönösségben hisz és ezért Petrát választotta, szereti a pozitív kisugárzást amit ad.
Husnullina Regina és Berkes Gabriella összecsapása volt a következő a The Voice színpadán. Gabi a fiának is bizonyítani szeretett volna, aki szintén bejutott a The Voice-ba. Adele – Someone Like You dalát megfelezték és először Regina, majd Gabi énekelte el a maga részét. Caramel szerint Gabi nagyon szimpatikus és minden fiú ilyen anyukára vágyik. Regina fantasztikus énekét dicsérte, de végül Gabit választotta. Misi Gabit mondta. Malek szerint Reginában nagyon sok van, Gabi “igazságosan” szólt, végül Gabit választotta. Somlónak kellett választani, aki szerint fair play módon énekeltek. Tamás végül Reginát választotta…meg is vádolták, hogy inkább a  szépség alapján dönt.
Caramel saját vokalistáját Harót Balázst és Berkes Gabi fiát Olivért rakta össze a párbajra Taio Cruz – Break Your Heart dalában. Olivér feszült volt a próbák alatt, hiszen kívülállónak érezte magát. Balázs pedig bizonyítani szeretett volna Caramelnek. Malek kiválónak érezte az előadást, Olivért juttatta volna tovább. Misi is Olivérre szavazott és Somló is. Caramel profinak találta Bazsi előadását, de Ő is inkább Olivért választotta.
Szécsi Böbe és Helmeczi Bianka került össze Misi csapatából a párbajra. Böbe visszahúzódó, Bianka pedig magabiztos személyiség. Böbe meg is rettent Bianka lehengerlő stílusától. Bainak megmondta, hogy Ő nyerni jött és nem nagyon izgatja párbajpartnere. Lana Del Ray – Video Games dalát kapták meg. Malek furcsa hűvös karakternek találta Böbét, mindketten tetszettek neki, de Biankát választotta. Caramel hatásosnak értékelte a dalt, Böbét választotta. Somló is Böbét választotta. Misi elmondta, hogy a mélyvízbe lökte a két nagyon fiatal lányt 16 és 19 éves lányt. Böbét választotta Misi!
Szécsi Saci és Pap Attila került össze Somló csapatából. Attilának nehezen ment a szöveg tanulása és a hangokat sem találta el mindig. Zavarta a korkülönbség is, hogy egy 16 éves lánnyal kell énekelnie. Cee Lo Green – Forget You dalát énekelték duettben. Saci hajlításaira felkapta a fejét Caramel és Malek Andi is. Ikertestvére Böbe végig kint izgult érte. Misi szerint Saci élt a színpadon és nagyon ügyes volt, Attilánál viszont hallott hamis hangokat, Sacit választotta. Malek imádta Sacit, Attilát szögletesnek látta. Caramel Attiláét feszesnek, Saciét viszont könnyedebbnek érezte és az utóbbi hozzá közel állt. Somló hibátlannak érezte Attilát és George Michael-hez hasonlította, de Sacit választotta!
Andi Nádor Dávidot és Szolnoki Dórát rakta össze. A sors fintora, hogy Dóra tanította Dávidot énekelni a konzíliumban, ahova Dávid járt. A próbák alatt is kijött Dórából a tanárnő, Dóra szerint nem is tudtak egy szintre jönni. Andi kitalálta, hogy az egyik részt Tolcsvay László – Az első villamos dalából spanyolul énekelje el Dávid, aki új erőre kapott ezzel. Nagyon jól sikerült az előadásuk. Caramel úgy érezte mintha a felhők fölött szálltak volna. Dávid egy fokkal jobban tetszett neki. Misi hihetetlen intelligensnek találta mindkettőjüket ebben a dalban, Dávidot választotta. Somló szerint Dávid előrébb jár hangilag, mint az énektanár! Malek bársonyosnak érezte Dórát, Dávid ritmusérzékét dicsérte. Végül Dávid győzött Dóriát felett! A tanítvány felülmúlta mesterét. Dóri úgy érezte, hogy Malek ebből az egy dalból nem látta át a tudását.
18-an már bejutottak az élő showba! Még hat hely kiadó a The Voice 4. párbaján!