The Voice Magyarország hangja - A Voice egyik nagy vesztese Fatima

A Voice első élő adásából négy ember búcsúzott pénteken este. Somló Tamás Dózsa Eriket, Malek Andrea Schweitzer Dórát, Caramel Fatimát, Mező Misi pedig Gyöngyösi Tamást küldte haza. Pénteken este kezdetét vette a TV2 tehetségkutatója, a Voice élő show-ja. Tizenkét énekes mutathatta be a közönségnek - élő zenekíséret mellett -, mire képes. Csapatonként három-három versenyző lépett színpadra, de a szabályzat miatt összesen négy ember búcsúzott a sztárságtól.
Somló csapatából Szécsi Saci kapta a legtöbb nézői szavazatot. Tamásnak Czerovszky Heni és Dózsa Erik között kellett választania, és – feltehetően a mentortársak legnagyobb örömére – az énekeslány jutott tovább.
Malek Andi énekesei közül Nádor Dávid volt a nyerő a tévézők körében. Schwartz Dávidot a mentor mentette meg Schweitzer Dórával szemben.
Berkes Olivér csont nélkül lépett tovább, Caramelnek így a szorgalom és a tehetség adta fel a leckét. Az igazságérzet győzött, nagy meglepetésre Quan jutott tovább, megfosztva a Fekete Vonat egykori énekesnőjét, Fatimát a további szereplés lehetőségétől.
Mező Misi Veres Mónikának szavazott bizalmat Gyöngyösi Tamással szemben, Szécsi Böbének pedig sima útja volt a következő körbe.