The Voice 2012 - Caramelnek sűrű lesz az ősz

Több mint háromszáz zenei eseménnyel várja az érdeklődőket az idei Hangfoglalás kiállítás a hét végén a Syma Rendezvény- és Kongresszusi Központban. Három nap alatt minden stílus képviselteti magát, a fellépők között ott lesz a The Voice zsűritagja, Molnár Ferenc Caramel (30) is.
Visszatérő vendége a Hangfoglalásnak, mit jelent önnek ez a kiállítás?
– Valójában a Hangfoglalás nem a koncertekről szól, hanem a hangszerekről, és mivel gitáron és zongorán is játszom, én is szívesen veszek el a kínálat forgatagában. Arról nem is beszélve, hogy ezen a rendezvényen összejön a szakma. Idén a Music FM kért meg, hogy lépjek fel a sátruknál, és mivel nagyon jó kapcsolatot ápolunk, szívesen vállaltam a felkérést.
Sűrű lesz az ősz? Úgy tudom, jelenleg új lemezen dolgozik.
– Igen, de egyelőre nem tudom, mikor készül el, most nem az időpont a lényeg, hanem hogy olyan legyen, amilyennek szeretném. Pont tegnap fejeztünk be egy új dalt Szakos Krisztián kollégámmal. Mellette pedig ott a The Voice, amely jelenleg minden időmet leköti, és lassan elkezdődnek a próbák a decemberi nagykoncertre is.
Valóban szimfonikusokkal lép majd színpadra?
– Egy nyolcvanfős zenekar kísér majd, emiatt pedig folyamatosan ingázni fogok Budapest és Debrecen között, hiszen a helyi szimfonikusokkal próbálunk a koncertre. És az új dalok is inkább klasszikus irányba mennek el egy picit. Nagyon élvezem a munkát, a kísérletezgetést, és én magam is izgalommal várom, mi sül ki belőle.