The Voice 2013 - Pál Dénes a The A Voice győztese átvette új autóját

A The Voice 2013 győztese, Pál Dénes tegnap kipróbálhatta élete első autóját. Négykerekű nyereményével a fővárosból rögtön Miskolc felé vette az irányt, hogy szüleivel is megoszthassa örömét. Különleges érzés volt átvenni, mert ez az első saját autóm, ráadásul gyönyörű – beszélt érzéseiről a Borsnak Magyarország hangja. – Most Miskolcon vagyok, és csak holnap kell visszamennem Pestre. Még fel sem fogtam, milyen könnyebbséget jelent majd, hogy nem kell állandóan vonatoznom, jobban beoszthatom majd az időmet, és nem lesz állandó gond, hogy van-e még jegy a vonatra – mosolygott.
Dénes fiatal kora ellenére rutinos vezetőnek számít, már három éve megszerezte jogosítványát, így a budapesti közlekedéssel sem lesznek problémái.
– A biztonság kedvéért vettem egy GPS-t, mert a munka miatt sok helyre el kell jutnom, de nagyjából már ismerem a várost. Örülök, hogy végre nem kell taxiznom, hanem a magam ura lehetek.
Ráadásul vezetni is szeretek. Nem vagyok őrült száguldozó – nehéz is lenne rólam elképzelni –, szeretem betartani a sebességkorlátot, és a közlekedési táblákat is figyelem – árulta el Dénes.