The Voice 2013 - Nagykorú lett a Voice versenye

Nagykorú lett a Voice versenye. A péntek esti élő show-ban Schrott Péter (32) mellett kiesett a versenyből az összes tini, azaz a 16 éves Szécsi ikrek, Böbe és Saci, valamint Henderson Dávid. Fiatal koruk ellenére a gimnazisták felnőtteket megszégyenítő józansággal kezelték a helyzetet, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem csalódottak a helyzet miatt.
Dávid bízott abban, hogy a Caramel és közötte kialakult különleges lelki kapcsolat segít abban, hogy továbbjusson Gájer Bálint ellenében.
Szomorú vagyok, hiszen titkon bíztam abban, hogy ott leszek a döntőben, de egy profi énektanárral szemben vesztettem. Ebbe a műsorba ez kell – jelentette ki némi keserűséggel a hangjában a fiatal, akinek szülei az élő adás után hangosan tiltakoztak a közönség soraiban a mester, Molnár Ferenc Caramel döntése miatt.
Henderson Dávidot és a Szécsi lányokat egyre többet kritizálta a zsűri, a legjobban talán Malek Andrea hangoztatta: túl fiatalnak tartja ezt a három versenyzőt arra, hogy részt vegyenek egy ilyen versenyben. Szerinte hiányzik még az élettapasztalatuk. Ha nem hagyják, hogy lehetőséget kapjunk, nem is lesz – reagált erre Dávid.
Szécsi Böbe és Saci már arra is büszkék, hogy idáig eljutottak. – A csapatainkban benne voltunk a top 3-ban, 16 évesen ez is egy nagy teljesítmény – vélte Böbe, aki érezte, hogy a péntek este az utolsó élő show-ja lesz.
Veres Móni és Pál Dénes nagyon jók, ellenük nem volt esélyem, így arra koncentráltam, hogy a lehető legjobb produkciót nyújtsam